Kayseri Yazılım Firması

Blog

Kayseri Yazılım

Kayseri Yazılım

Yazılım, en basit tanımı ile elektronik bir donanımın belirli bir işi yapması için derlenen komutlar bütünü olarak ifade edilebilmektedir. Söz konusu komutlar işlemciler aracılığı ile işlenir ve olaylara dönüştürülür. İnternetin gelişmesi ve insan hayatında büyük bir öneme sahip olması ile sık sık karşılaştığımız bir kavram olan yazılım, insan hayatını büyük oranda kolaylaştırmaktadır. Bu doğrultuda firmalar, medya ajanslarının kendilerine sunduğu yazılım hizmetlerinden faydalanarak internetten ve teknolojiden yararlanırlar. Bu doğrultuda kişilerin ve firmaların hedef kitlelerine çok daha kolay bir şekilde ulaşabildiklerini söyleyebiliriz. Peki, yazılım hizmetleri nelerdir? Hani yazılım çeşitleri ile hizmetler sunulmaktadır?

Web Tasarım

Web tasarım, en basit tanımı ile web sitelerinin oluşturulabilmesi için gerekli olan tasarımlar şeklinde açıklanabilir. Bir web tasarım hizmeti alırken kişilerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta web tasarım unsurlarıdır. Web tasarımın düzenli, birbiri ile uyumlu, içeriklerinin açıklayıcı, renklerinin kurumsal kimlik çalışmaları ile uyumlu olması gerekmektedir.

Hosting

Hosting, bir web sitesi kurmak için gerekli olan alanı ifade etmektedir. Sitenin html, php, fotoğraf, asp gibi dosyalar hosting için saklanmaktadır. Kısacası web sitelerine ait dosyaları saklayan, internet kullanıcılarının erişimine sunan web sunucu ve yayınlama işlemine hosting adı verilmektedir.

Seo Hizmetleri

Seo, web sitelerinin Google gibi arama motorlarında yapılan aramalar en üst sıralarda yer almasını sağlayan çalışmalardır. Günümüzde Google’ın yüzlerce seo kriteri olduğu göz önüne alındığında Google’da üst sıralarda yer almak isteyen web sitelerinin kesinlikle seo konusunda hizmet alması gerekmektedir.

E-Ticaret

İnternetin gelişmesi ile değişen tüketici davranışları alışveriş alışkanlıklarının da değişmesine neden olmuştur ve e-ticaret ortaya çıkmıştır.  Bu doğrultuda ürün ve hizmet satışı sunan firmaların e-ticaret konusunda başarılı bir web siteye sahip olarak hedef kitlelerine ulaşması gerekmektedir.

Mobil Tema

Günümüzde pek çok internet kullanıcısı web sitelerine erişirken mobil cihazları kullanmaktadır. Bu nedenle tüm web sitelerinin mobil temaya sahip ve mobil uyumlu olması gerekmektedir.

Newsletter

Newsletter, blogların ve web sitelerinin kullanıcılarına günlük olarak gönderdikleri bültenlerdir. Newsletter, web sitesi içeriklerinin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlar.

Online Ödeme Sistemleri

Bir e-ticaret sitesinde bulunması gereken en önemli nokta online ödeme sistemleridir. Başarılı bir ödeme sistemi ile başarılı satışlar gerçekleştirilmektedir.

Farklı Bak Reklam Ajansı olarak yukarıda bahsedilen yazılım hizmetlerini sunmaktayız. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

DİĞER BLOGLAR İlginizi çekecek diğer bloglar