Kayseri Reklam Ajansı

Blog

Kayseri Reklam Ajansı

Kayseri Reklam Ajansı

Kayseri reklam ajansı, Kayseri’de hizmet veren reklam ajanslarını ifade etmektedir. Reklam ajansı, günümüzde web tasarımdan, broşüre kadar hem geleneksel hem de dijital pazarlama alanında hizmetler veren işletmeler olarak açıklanabilmektedir. Bunun dışında reklam ajansları, hizmet verdikleri firmaların hedef kitlelerini belirleyerek firma amaçları doğrultusunda pazarlama çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Reklam ajansları ve reklam ajansı çalışanları genellikle pazarlamacı olarak bilinmektedir. Bu oldukça yanlış bir düşüncedir. Reklam ajansları ve reklam ajansı çalışanları pazarlamacı değil, reklamcıdır. Pazarlamacı çok daha farklı bir kavramdır. Ülkemizde bu iki kavram birbirine karıştırılsa da Kayseri reklam ajansı Kayseri’de hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Peki, Kayseri reklam ajansı hangi hizmetleri vermektedir? Gelin inceleyelim.

Kayseri Reklam Ajansı Hangi Hizmetleri Sunmaktadır?

Kayseri reklam ajansının sunduğu hizmetleri aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür.

Geleneksel Pazarlama Çalışmaları

Kayseri reklam ajansı, geleneksel pazarlama adı altında gazete reklamı, dergi reklamı, televizyon reklamı ve radyo reklamı gibi hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler doğrultusunda hedef kitle analizi yapılır ve yapılacak reklam çalışmaları ile ilgili bir stratejik planlama süreci yürütülür.

Grafik Tasarım Hizmetleri

Kayseri reklam ajansı grafik tasarım kapsamında kurumsal kimlik, katalog, broşür, açık hava reklamları, ambalaj tasarımı, afiş, basın ilanı ve logo gibi hizmetleri sunmaktadır. Firmanın kurumsal kimliği ve imajı ile uyumlu olması Kayseri reklam ajanslarının en dikkat ettiği konular arasındadır.

Yazılım Hizmetleri

Günümüzde internetin ve teknolojinin gelişmesi yazılım hizmetlerine olan talebi arttırmıştır. Bu doğrultuda Kayseri reklam ajansı web tasarım, hosting, domain, e-ticaret sitesi, mobil tema, mobil uyumlu web sitesi, newsletter gibi hizmetler vermektedir.

Dijital Pazarlama

Günümüzde dijital pazarlama firmaların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Bu nedenle pek çok reklam ajansı sosyal medya, SEO, Google Adwords, içerik yönetimi, itibar yönetimi gibi hizmetler vererek hizmet sundukları firmaların dijital pazarlama alanında başarıya ulaşmaları sağlanır.

Prodüksiyon Hizmetleri

Televizyon ve internet reklamları kapsamında ürün çekimleri, tanıtım filmler, fotoğraf ve drone çekimi Kayseri reklam ajansının hizmetleri arasında yer almaktadır.

3D Tasarım ve 3D Modelleme

3D tasarım ve 3D modelleme pek çok sektör tarafından talep görmektedir. Bu doğrultuda reklam ajanslarının 3D tasarım ve 3D modelleme hizmetleri vermektedir. 

DİĞER BLOGLAR İlginizi çekecek diğer bloglar